Samarbete

Är du film- eller tv-skapare, författare eller annan skapare?
Oavsett om du jobbar med långfilmer, kortfilmer, amatörprojekt, skönlitteratur eller korta noveller kan ett samarbete med Skräckfilmcirkeln Podcast vara ett effektivt sätt att marknadsföra ditt arbete och nå en engagerad målgrupp som älskar allt inom skräck!

För Film-, TV- och Teater-skapare samt Författare:

Att vara med i Skräckfilmcirkeln ger dig möjligheten att:

  • Marknadsföra dina projekt: Genom att delta i podcastens avsnitt kan du prata om din film, kortfilm, serie, teateruppsättning eller amatörprojekt för att ge lyssnarna en inblick i din skapandeprocess och väcka intresse kring ditt arbete.
  • Exponering mot rätt målgrupp: Skräckfilmcirkeln har en hängiven publik som älskar skräck av alla dess slag, vilket innebär att dina projekt når personer som är passionerade och intresserade av genren, oavsett produktionsskala.

För Sponsorer:

Som sponsor har du möjlighet att:

  • Nå en nischad publik: Skräckfilmcirkeln Podcast har lyssnare som är trogna och därför högst relevanta för företag och varumärken som vill nå skräckentusiaster.
  • Reklamplatser: Du kan synas både online genom podcastens kanaler och höras i själva avsnitten genom dedikerade reklamplatser. Detta ger dig en bred räckvidd och en möjlighet att kommunicera direkt med en målgrupp som älskar skräck.
  • Kreativa samarbeten: Vi erbjuder flexibla sponsorpaket där din produkt eller tjänst kan integreras på ett naturligt och engagerande sätt, exempelvis genom produktplaceringar i avsnittens innehåll eller genom specialteman som knyter an till ditt varumärke.

Skräckfilmcirkeln Podcast är sedan flera år en etablerad plattform för allt som rör skräck. Oavsett om det handlar om stora produktioner eller passionerade amatörprojekt. Ett samarbete med oss öppnar dörrar till en passionerad publik och kreativa sätt att lyfta fram ditt arbete eller varumärke.

Mer information kring sponsorpaket, skicka e-post: skrackfilmcirkeln@gmail.com